tiistai 5. huhtikuuta 2016

5.4.2016

Eilen (4.4.) Saavuimme perille Müncheniin. Lentomme myöhästyi aluksi 40 minuuttia, mutta pääsimme lopulta lähtemään. Perillä meitä odotti rouva Deliano, joka opasti meidät hostelliimme. Hostellilla asetuimme mukavasti, ja veimme tavarat, ja sitten lähdimme tutustumaan kaupunkiin. Ostimme kaikille pre-paid-liittymät puhelimiimme, ja kävimme kaupassa ostamassa ruokaa.


Ensimmäinen kohteemme tänään (5.4.) oli vastaanottava koulu täällä Münchenissä. Tapasimme herra Scnittken, joka kävi läpi käytäntöjä ja tietoja työpaikoista. Huomenna pääsemme ensimmäistä kertaa tutustumaan työpaikkoihimme. Lounastimme koululla.
Kävimme sen jälkeen BMW-Welt -autonäyttelyssä. Siellä oli autoja vanhoista uusiin, sekä sähköautoja ja perinteisiä autoja. Sen vieressä oli Olympiapuisto, johon herra Schnittke vei meidät.
Stadionin sisään ei valitettavasti päässyt, mutta kiertelimme muutoin puiston aluetta. Münchenissä oli olympialaiset vuonna 1972, jolloin Suomi sai 3 mitalia, mutta siellä tapahtui silloin myös traaginen tapahtuma.
Herra Schnittke tiesi myös Olympiapuiston vieressä olevasta pikku kirkosta, jonka oli rakentanut venäläinen munkki. Teimme visiitin tähän kyseiseen kirkkoon, joka oli erittäin pieni, ja kuulemma koottu kivistä ja paikalta löytyneestä roskasta. Munkki itse kuoli noin 20 vuotta sitten, mutta kirkosta huolehtii nyt joukko vapaaehtoisia.
Sitten menimme Marienplatzille, jossa on paljon kauppoja ja baareja. Pojat ottivat kaljat, mutta itse en ole niin alkoholin perään. Ostin eräästä kaupasta Copic-markerin, ja pienestä puljusta take-away-jäätelön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti